Tafel steigerhout

Tafel steigerhout

Een milieubewuste tafel in huis heeft u met een steigerhouten tafel. Steigerhout is feitelijk sloophout en is dus reeds gebruikt hout.

Daar maken wij dan ook handig gebruik van, door van gebruikt steigerhout opnieuw mooie meubels en tafels te maken. Dit doen wij op een goed afgewerkte manier zodat de steigerhouten tafel strak en prachtig oogt.

De tafel van steigerhout is een zeer aantrekkelijk product juist omdat het een zeer kenmerkende uitstraling heeft. Wij werken het hout met ons eigen stappenplan feilloos af, zodat u een hoog kwaliteits tafel van steigerhout verkrijgt. Laat u verrassen wat wij allemaal kunnen maken van steigerhout.

Neem daartoe gerust een kijkje bij ons, en bestel uw eigen steigerhouten tafel.

Voordelen van steigerhout

Een tafel gemaakt van steigerhout ziet er strak en eigentijds uit. Omdat het gerecycled hout betreft kunnen typerende hout structuren worden uitgezocht zodoende dat geen twee steigerhouten tafels op elkaar lijken. Het maken van meubels van steigerhout heeft de volgende voordelen:

  • u doet met de aankoop van een steigerhouten tafel positief mee aan het milieu;
  • steigerhout gaat langdurig mee, omdat het ook reeds is gebruikt;
  • tafels van steigerhout kunnen in iedere vorm en formaat gemaakt worden;
  • omdat steigerhout schroot hout is, zijn de kosten voor materiaal beperkt.

De toepassing van steigerhout in de tafels betekent een eigentijds design. Kom er ook achter hoe modieus onze steigerhouten tafels zijn, dus kom bij ons uw steigerhouten tafel afhalen. Zoals bijvoorbeeld:

  • salontafel: iedere dag kijkt u televisie of heeft u visite op bezoek. Gezamenlijk zit u om de salontafel heen;
  • de eettafel: met het gehele gezin gezellig gezamenlijk eten doet u goed aan de modieuze eettafel;
  • kleine tafeltjes her en der door de woning voor praktische dingen;
  • enzovoorts.

Zodoende kunt u met verschillende tafels van steigerhout een aardige inrichting realiseren bij u in de woning.

Steigerhouten tafel soorten

U heeft in en om de woningen op verschillende plekken tafels nodig. Daartoe hebben wij voor iedere tafel toepassing de steigerhouten variant daarvan. Tafels zijn er in soorten en maten en bij ons kunt u dan ook vele steigerhouten tafels verkrijgen.

Laat u inspireren door steigerhout

Het samen stellen van de inrichting met steigerhouten meubels en tafels maakt dat uw woning een zeer authentieke uitstraling geeft. Sfeervol met een mooie strakke uitstraling dat is wat u krijgt bij de aanschaf van steigerhouten tafels.

Uw inrichting

Om ook een mooie inrichting te hebben, neemt u gerust een kijkje bij ons. Laat u verrassen door de veelzijdigheid van in tafels en meubels toegepaste steigerhout. Inspiratie doet u bij ons op voor de verdere inrichting van uw woning. Bekijk daartoe ons steigerhouten tafel en meubel assortiment.

Copyright 2018 future-lifestyle.nl