Bed steigerhout

Bed steigerhout

Een kwaliteits bed heeft u met het bed gemaakt van steigerhout. Het steigerhouten bed wordt met veel precisie en vakmanschap gemaakt en heeft een specifieke uitstraling.

Voor het maken van het steigerhouten bed wordt namelijk gebruik gemaakt van schroot hout en ander gerecycled hout. Dit betekent in principe een besparing op de kosten, en dat is dan ook gunstig voor uw portemonnee.

Daarnaast werkt u mee aan het milieu door de steigerhouten bed aan te schaffen. Recycling is voor ons een belangrijk goed en daarom hebben wij ons erin gespecialiseerd om bedden van steigerhout te maken. Neem uw eigen steigerhouten bed zodat u een prachtig hoog kwaliteits bed in huis haalt. Wist u dat u ook een houten strandbed van steigerhout kan kopen?

Steigerhouten bed: groot en klein

Bedden gemaakt van steigerhout kunt u verkrijgen in alle maten van groot tot klein. Ieder bed ontwerp kunnen wij u daarnaast eveneens pas klaar maken. Wij hebben speciale hout bewerkings technieken waarmee uw eigen steigerhouten bed tot een prachtig eind resultaat wordt gemaakt. Heeft u echter nog geen idee wat voor type bed u wilt, neem dan gerust een kijkje in onze steigerhouten bed voorraad en laat u verrassen. De steigerhouten bedden heb dan ook zo zijn eigen uitstraling. Omdat de nerf structuur van iedere plank weer anders is, ziet ieder steigerhouten bed er weer anders uit. Ook u kunt een eigentijdse steigerhouten bed hebben, door contact met ons op te nemen.

Bed als hoogslaper

Een alternatief voor het lage bed is het bed als hoogslaper van steigerhout. Daarmee bespaart u namelijk veel oppervlak omdat u het oppervlak twee maal kunt gebruiken voor:

  • slapen in het steigerhouten bed op hoogte;
  • u kunt de ruimte eronder gebruiken voor andere zaken. Daarbij kunt u denken aan een klerenkast van steigerhout, of een werkblad voor de kinderen om aan te leren.

Veelzijdigheid dat is ook waar steigerhouten bedden en meubels voor staat. Om ook uw woning op een eigentijdse maar handige manier in te richten neemt u de bedden en bijpassende meubels van steigerhout.

Milieuvriendelijk bed

Het steigerhouten bed wordt van schroothout gemaakt en dus wordt hout van elders in het steigerhouten bed gerecycled. Dit betekent dat er geen aanvullend hout van bomen gebruikt moet worden. Het steigerhouten bed is dan ook een uitermate milieu bewust product juist omdat reeds gebruikt hout wordt toegepast in de steigerhouten bedden. Wilt u ook een steentje bijdragen aan het milieu dan bent u bij ons op het juiste adres. De steigerhouten bedden worden professioneel gemaakt en zien er strak en modieus uit. Ook u kunt uw eigen betrouwbare milieuvriendelijke bed in huis halen door uw steigerhouten bed bij ons te bestellen.

Duurzaam bed

Alhoewel de steigerhouten bedden van schroothout worden gemaakt, zijn de steigerhouten bedden toch duurzaam en gaan dus lang mee. Wij hebben ons eigen procedé om het schroothout geschikt te maken voor toepassing in steigerhouten bedden. We willen uiteraard dat u heerlijk en veilig slaapt in uw strak uitziende gestileerde steigerhouten bed. Om ook lekker te slapen met een vleugje weelde kunt u goed gebruik maken van onze bedden, aangezien de steigerhouten bedden er speciaal uitzien. Neem uw eigen steigerhouten bed en ook u slaapt langdurig in uw eigen duurzame steigerhouten bed.

Copyright 2018 future-lifestyle.nl