Design koffiemachine

Design koffiemachine

Een koffiemachine is tegenwoordig al lang niet meer wat het ooit was: namelijk een simpel apparaat waarmee je koffie kon zetten.

Je gooide wat koffie in de koffiefilter, deed water in de watertank en je kon het apparaat aanzetten.

Alhoewel de werking van de koffiemachine nog redelijk hetzelfde is, is er verder wel een hoop veranderd aan de koffiemachine.

Koffiepads, esperesso's, cappucino's, etc

Waar je vroeger nog gewoon koffie in de koffietilfter gooide, daar gebruiken we dat tegenwoordig bijna niet meer. Bijna iedereen heeft een senseo of een soortgelijk apparaat. We gebruiken tegenwoordig dus koffiepads in plaats van dat we zelf schepjes koffie in de filter gooien. Dit is al een van de grootste verschillend met vroeger.

Het tweede verschil is dat er tegenwoordig veel meer soorten koffie zijn die je kunt drinken. Waar je vroeger gewoon een bakje koffie zetten, daar kunnen we nu kiezen uit koffie, esperesso, cappucino, mocca latto, enzovoort.

Design en gemak in huis

De koffiemachines van tegenwoordig zijn er om ze het ons zo makkelijk en luxe mogelijk te maken. Je kunt kiezen uit verschillende opties, verschillende soorten koffie. Bovendien moet de koffiemachine er ook nog eens goed uit zien. De koffiemachines zien er dus strak uit en zijn vaak zwart of modern aluminium gekleurd. Het is nu ook mogelijk om een koffiemachine in je keuken te laten inbouwen. Er is dus genoeg keuze. Zowel qua soorten koffie als qua design.

Copyright 2018 future-lifestyle.nl